ნივრის ხინკალი


საჭირო ინგრედიენტები:
 
0.5 კგ ფქვილი;
250 გრ. წყალი; 
ნიორი 3–4 მსხვილი თავი;
მარილი.
     
     0.5 კგ ფქვილს დავამატოთ 250 გრ. წყალი  და მოვზილოთ ხინკლის ცომი. ნიორი დავნაყოთ მარილთან ერთად, დავუმატოთ 1–2 ჩაის კოვზი ფქვილი. გავაკეთოთ ხინკალი და მოვხარშოთ. ცხელ–ცხელს დავადოთ ცხიმი.

     გემრილელად მიირთვით!

ანა ბახტაძე
ultrapress.ge
 
 

 
скачать dle 11.0фильмы бесплатно