ფეიხოას ლიქიორი, რომელსაც საოცარი გემო და არომატი აქვს



 



საჭირო ინგედიენტები:

1კგ ფეიხოა;

შაქარი 500გრ;
არაყი:1ლიტრი;

     გარეცხილ და დაჭრილ 1კგ ფეიხოას დავაყაროთ 0,5კგ შაქარი, ფენა-ფენად.3 დღე დავდგათ, დროდადრო ვურიოთ, შაქარი რომ გადნეს. წვენს მოიყენებს.3 დღის შემდეგ დავასხათ 1ლ არაყი და დავდგათ 10 დღე. შემდეგ გადავწუროთ ნარჩენებისგან და მივირთვათ გემრიელად.


                                                                                                      თამუნა ნიკურაძე