ისპანახის ჩებურეკი


საჭირო ინგრედიენტები:
ფქვილი 2 ჭიქა;
ცხელი წყალი 1 ჭიქა; 
ისპანახი 200–300გრ;
მწვანე ხახვი;
ზეთი 2–3 სუფრის კოვზი;
პილპილი, ან წითელი წიწაკა;
მარილი გემოვნებით.

     მოვზილოთ ელასტიური ცომი. გადავდოთ 10–15 წუთით. მოვამზადოთ გულსართი: ისპანახი გავრეცხოთ და დავჭრათ, დავამატოთ დაჭრილი მწვანე ხახვი,ზეთი, მარილი, პილპილი ან წითელი წიწაკა. ცომში ჩავდოთ მომზადებული ისპანახი, მივცეთ ჩებურეკის ფორმა და გამოვაცხოთ საშუალო ცეცხლზე.

გემრიელად მიირთვით!
ანა ბახტაძე
ultrapress.ge

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно