ბულგარული წიწაკის ტოლმა


საჭირო ინგრედიენტები:
საქონლის ხორცი 500 გრ;
ბულგარული წიწაკა 1კგ;
ბრინჯი 100 გრ;
ქინძი 1კონა;
ხახვი 2 თავი;
2ს/კ ტომატი, ან მოშუშული პომიდორი;
მარილი და  პილპილი.

     ფარშს დავამატოთ ბრინჯი, შევაზავოთ ქინძით, ხახვით მარილითა და პილპილით. წიწაკას მოვაჭრათ ყუნწი და გავასუფთავოთ, დავტენოთ ფარშით და მოვხარშოთ როგორც ტოლმა, შემდეგ დავუმატოთ ტომატი ან დაჭრილი ცალკე მოშუშული პომიდორი.  
გემრიელად მიირთვით! 
ნინო ასანიშვილი
ultrapress.ge




скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно